Makelaars illustration

Maak je klanten influencers!

Klanttevredenheid is het meest duurzame concurrentievoordeel voor makelaars.

Enkel de top 25% makelaars slaagt er consistent in zijn klanten om te vormen tot ambassadeurs, en gebruikt dat om steeds sneller te groeien en de druk op hun marges weg te nemen. Ontdek hieronder hoe jouw zaak dat ook kan.

Onze klanten

De Belgische pers schrijft over ons – check it out!

Benieuwd waar je op dit moment staat?

De drang om te vergelijken, het is des mensen! Daarom hebben we twee korte testjes gemaakt. Hiermee kan je inschatten hoe goed jij je klanten effectief begrijpt, en hoe goed jouw zaak het doet op vlak van klanttevredenheid en productiviteit.

Probeer het hieronder uit, en ontvang meteen de resultaten!

Vergelijk jouw zaak met 200+ anderen

Hoe productief is jouw zaak? Hoe verhoudt jouw klanttevredenheid zich tot die van andere vergelijkbare makelaars in jouw regio? Leiden je (gratis) schattingen tot voldoende verkoopmandaten? Heb je een groot online bereik?

De grote ‘Ken-je-klant-quiz’

Weet jij hoe jouw klant denkt? Weet jij hoe een verkoper een makelaar uitkiest? Ken jij het potentieel van de klanten waarmee je afgelopen jaar in contact bent gekomen? Ken jij de makkelijkste weg naar extra groei?

Onze mini-gidsen helpen jou op weg

Interviews met meer dan 90 van de beste makelaars in België en data-gedreven onderzoek op 193 Immoweb-pagina’s, 214 Facebook-pagina’s, 223 makelaarswebsites en 4,293 Google reviews – ondertussen weten we wat wel en niet werkt om succesvoller te worden als makelaar.

Het zou zonde zijn om al die info voor onszelf te houden. Dus doen we dat niet. Al onze expertise vind je in de mini-gidsen hieronder.

Cover Hoe jouw klant denkt

Hoe jouw klant denkt

Klanttevredenheid, het meest duurzame concurrentievoordeel als makelaar. Leer van meer dan 90 topmakelaars welk psychologisch proces jouw klanten doorlopen, en hoe je dat in je voordeel kan gebruiken.

Leestijd: 7 minuten

Download de mini-gids
Cover Tevredenheid, groei & marge

Tevredenheid, groei & marge

Minder dan 1 makelaar op 4 slaagt erin zijn klanten ambassadeurs te maken. Ontdek hoe topmakelaars klant-tevredenheid als hefboom gebruiken om steeds sneller te groeien en de druk op hun marges weg te nemen.

Leestijd: 9 minuten

Download de mini-gids
Cover Ontzorgen: hoe morgen?

Ontzorgen: hoe morgen?

Je klanten ontzorgen op de punten die bepalend zijn voor de tevredenheid, hoe doe je dat? Hoe past dit in je processen? Hoe breng je dit het best aan bij je klant? Antwoorden op al deze vragen in de derde mini guide!

Leestijd: 4 minuten

Download de mini-gids
Hero illustration

100% gratis!

Optimaliseer al je contracten bij verhuis in 1 keer!

Verhuist jouw klant? Smooved ontfermt zich met slimme vergelijkingsmodules over al jouw contracten

Energie, telecom, water, verhuiswagen, verzekeringen, post – you name it. Alles in 1 keer, in minder dan 10 minuten – volledig gratis!


Een interface met de look & feel van jouw zaak!

Screenshots interface

Een vastgoedtransactie tot een goed einde brengen – daar kruipt veel werk in. Werk dat repetitief is, en niet noodzakelijk zichtbaar of erg begrijpbaar voor jouw klant: modeldocumenten, certificaten, attesten, … Toegenomen regulering en complexiteit is een van de belangrijkste redenen waarom steeds meer mensen een vastgoedmakelaar inschakelen.

Laat jouw werk naar waarde schatten door je klanten en stel jezelf zichtbaar op als expert en innovator op zo veel mogelijk domeinen. De erkenning voor ontzorging? Die strijk je met Smooved zelf op.

Je doet jouw klant honderden euro's korting cadeau

Vergoedingen die aardig optellen

Er zijn twee opties waarop je Smooved kan gebruiken als makelaar: je kan eenvoudigweg leads doorgeven die het Smooved team dan verder ontzorgt, of je kan je klant een echte wauw-ervaring bieden door hen bij het ondertekenen van huurovereenkomst of compromis al een energiecontract op maat te bezorgen.

Lead Passing screenshot

Lead Passing

  • 1 minuut werk
  • Lever een verhuizer als lead aan:
    e-mail en telefoonnummer volstaan
  • Makkelijk € 50 per verhuis
Vraag een demo
Energy on the Spot screenshot

Energy on the Spot

  • 3 minuten werk
  • Bezorg je klant ter plekke een energiecontract op maat aan de beste prijs
  • Met de look & feel van jouw zaak!
  • Makkelijk € 100 per verhuis
Vraag een demo