Maak je klanten influencers!

Klanttevredenheid is het meest duurzame concurrentievoordeel voor makelaars.

Enkel de top 25% makelaars slaagt er consistent in zijn klanten om te vormen tot ambassadeurs, en gebruikt dat om steeds sneller te groeien en de druk op hun marges weg te nemen. Ontdek hieronder hoe jouw zaak dat ook kan.

Onze klanten

De Belgische pers schrijft over ons – check it out!

Onze klanten zijn ook influencers

Vanaf dag 1 hebben ze Smooved in de juiste richting gestuurd.
Nu sturen ze mee de markt.

In het verleden hadden wij er zelfs al aan gedacht om iemand extra halftijds in dienst te nemen, enkel en alleen om alles van meterovernames te regelen en op te volgen!

Ilse Lissens

Ilse Lissens
Immo Lissens

Ik zou Smooved zeker aanraden aan andere collega’s. Het ontzorgt je als makelaar, en je kan gewoon focussen op je core business: klanten vinden voor verkopers en verhuurders.

An Beenders

An Beenders
Immo Beenders

Ik heb medewerkers die gewoonweg met niets anders meer willen werken dan Smooved!

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

Ik raad Smooved aan aan alle vastgoedmakelaars. Ik denk dat het zeer verstandig is om dat gedeelte van je dienstverlening te digitaliseren.

Roel Druyts

Roel Druyts
Hillewaere

Als de mensen schrik dat het meer of te veel werk zou zijn, dan zeg ik echt het tegenovergestelde: het is echt supersnel, supergemakkelijk, een paar clicks, een paar dingen typen en het is direct in orde. Het is véél sneller dan hoe we voordien werkten!

Yentl Evens

Yentl Evens
Immo Beenders

Voor ons als makelaar is het daarnaast ook veel minder werk, we kunnen alles veel makkelijker uit handen geven. Het wordt quasi volledig voor ons gedaan. Bijvoorbeeld de meterstanden doorgeven: dat kan gewoon met een fotootje in de web applicatie.

Mies Willemsen

Mies Willemsen
Hillewaere

Mocht er iets mislopen in de overdracht van de nutsvoorzieningen, dan zijn de mensen van Smooved altijd bereikbaar om te helpen en het onmiddellijk recht te zetten. Je kan via chat bij hen terecht, en ze zijn ook altijd telefonisch bereikbaar. Heel fijne ervaringen mee!

Liesbeth Verbist

Liesbeth Verbist
Hillewaere

Het is heel fijn om met Smooved te werken omdat je een overzicht krijgt van verschillende leveranciers. Daarbij krijgt de klant de vrije keuze uit de beste voorstellen op de markt met straffe kortingen. Je duwt niets meer in de nek, maar helpt echt – en da’s fijn.

Liesbeth Verbist

Liesbeth Verbist
Hillewaere

Oh, alweer zo'n knappe nieuwsbrief! Een van de enige die ik ECHT helemaal lees ;-)

Yentl Evens

Yentl Evens
Immo Beenders

Vroeger deden we alles zelf, en moesten we met de verschillende maatschappijen contact opnemen. Toen moesten we nog ellenlange formulieren invullen – da’s nu gelukkig niet meer het geval!

Willem Degol

Willem Degol
Immo Lissens

Smooved is gemakkelijk, snel, transparant. Ze zijn altijd bereid om te helpen, en dat is zo’n groot verschil met heel veel andere leveranciers bij wie je vaak niemand aan het woord krijgt, of niemand die je effe kan verder helpen. Da’s bij Smooved gewoon heel prettig.

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

In de tijd voordat we met Smooved samenwerkten, moesten onze makelaars de overdracht zelf doen. Dat was vrij complex.

Mies Willemsen

Mies Willemsen
Hillewaere

Het beste aan Smooved? Je geeft gewoon alles eenvoudig in op een digitaal platform, en zij nemen het gans over. Geen papieren meer – en als er toch problemen zijn, is Smooved onmiddellijk bereikbaar om het op te lossen.

Thomas Van Rillaer

Thomas Van Rillaer
Living Stone

Vroeger was het versturen en hopen en bidden dat het goed terecht kwam, bij de juiste personen die er ook mee deden wat ermee moest gedaan worden. Nu is er een volledige track & trace voor zowel de makelaar, de vertrekker als de overnemer.

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

Wij gebruikten Smooved oorspronkelijk alleen voor verhuur. Maar omdat het zo makkelijk en gebruiksvriendelijk is, en zo positief onthaald wordt door onze klanten, leek het ons niet meer dan logisch het ook voor verkoop in te schakelen.

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

Benieuwd waar je op dit moment staat?

De drang om te vergelijken, het is des mensen! Daarom hebben we twee korte testjes gemaakt. Hiermee kan je inschatten hoe goed jij je klanten effectief begrijpt, en hoe goed jouw zaak het doet op vlak van klanttevredenheid en productiviteit.

Probeer het hieronder uit, en ontvang meteen de resultaten!

Vergelijk jouw zaak met 200+ anderen

Hoe productief is jouw zaak? Hoe verhoudt jouw klanttevredenheid zich tot die van andere vergelijkbare makelaars in jouw regio? Leiden je (gratis) schattingen tot voldoende verkoopmandaten? Heb je een groot online bereik?

De grote ‘Ken-je-klant-quiz’

Weet jij hoe jouw klant denkt? Weet jij hoe een verkoper een makelaar uitkiest? Ken jij het potentieel van de klanten waarmee je afgelopen jaar in contact bent gekomen? Ken jij de makkelijkste weg naar extra groei?

Onze mini-gidsen helpen jou op weg

Interviews met meer dan 90 van de beste makelaars in België en data-gedreven onderzoek op 193 Immoweb-pagina’s, 214 Facebook-pagina’s, 223 makelaarswebsites en 4,293 Google reviews – ondertussen weten we wat wel en niet werkt om succesvoller te worden als makelaar.

Het zou zonde zijn om al die info voor onszelf te houden. Dus doen we dat niet. Al onze expertise vind je in de mini-gidsen hieronder.

Cover Hoe jouw klant denkt

Hoe jouw klant denkt

Klanttevredenheid, het meest duurzame concurrentievoordeel als makelaar. Leer van meer dan 90 topmakelaars welk psychologisch proces jouw klanten doorlopen, en hoe je dat in je voordeel kan gebruiken.

Leestijd: 7 minuten

Download de mini-gids
Cover Tevredenheid, groei & marge

Tevredenheid, groei & marge

Minder dan 1 makelaar op 4 slaagt erin zijn klanten ambassadeurs te maken. Ontdek hoe topmakelaars klant-tevredenheid als hefboom gebruiken om steeds sneller te groeien en de druk op hun marges weg te nemen.

Leestijd: 9 minuten

Download de mini-gids
Cover Smooved in jouw processen

Smooved in jouw processen

Je klanten ontzorgen op de punten die bepalend zijn voor de tevredenheid, hoe doe je dat? Hoe past dit in je processen? Hoe breng je dit het best aan bij je klant? Antwoorden op al deze vragen in de derde mini guide!

Leestijd: 4 minuten

Download de mini-gids

Onze leveranciers


Sales Team

Wil je meer weten?

Ambassadeurs creëren – daar gaan we samen voor! We staan niet enkel garant voor totaalontzorging na de handtekening, maar verzamelen ook reviews over jouw zaak. Is het postief, dan helpen we je het van de daken schreeuwen. Je negatieve werkpunten houden we intern. Wil je hen bedanken met een cadeautje? Het kan allemaal!