Smooved viert 1 jaar samenwerking met Immo Lissens

Gepost door Ignace op 2021-01-09 13:35:17 +0100 in verhuisblog

Illustratie

Al een jaar zeg! Een jaar sinds Smooved live ging en we op zoek gingen naar onze eerste echte klanten. In de vroege start-up dagen kent echt niemand jou en is ook niemand geïnteresseerd in wat je nu exact doet. Je moet dus echt op zoek gaan naar prospecten van wie “het haar in brand staat”.

Geef ze een steen, en ze zullen het vuur proberen doven met die steen. Uiteraard is een steen hiervoor niet de beste oplossing maar het werkt wel.

In elke markt, voor elk probleem, voor elke oplossing is er ongeveer 2-3% van de prospecten van wie het haar echt in brand staat. Zie het als een natuurkracht. Geef hen een oplossing die nog niet eens in de buurt komt van de perfecte oplossingen, en ze zullen de kans met beide handen aangrijpen om deze te gebruiken.

Deze 2-3% vinden vereist veel “cold prospecting” in het begin. Maar zodra je je eerste gebruikers vindt, zijn het de beste raadgevers om de beste product/market-fit te vinden.

Voor ons was Immo Lissens één van die prospecten. Op 25 september 2019 gingen ze aan de slag als één van de eerste Smooved-gebruikers. Ze groeiden uit tot echte ambassadeurs en voelen zelfs een beetje als onze professionele familie. Door goed te luisteren te naar hen en hun feedback te integreren in ons product, zijn we best wel fier op hoe onze steen is geëvolueerd tot een meer solide oplossing. Heel leuk om jullie erbij te hebben!

Benieuwd naar hoe onze “baksteen” er vandaag uitziet? Ontdekt het hier!