Net als bij de meest winstgevende kantoren, zorgen we ervoor dat 8 van de 10 volgende mandaten uit mond-aan-mondreclame komen

We helpen jouw vastgoedkantoor meer ambassadeurs te creëren, zodat 8 van jouw 10 volgende mandaten komen van terugkerende klanten en mond-aan-mondreclame – net als bij de meest winstgevende kantoren.

Influencer pagina met reviews

Krijg meer nieuwe inkoopleads, en haal sneller mandaten binnen.

De meest winstgevende vastgoedkantoren hebben 1 ding gemeenschappelijk: meer dan 8 op de 10 mandaten komen van terugkerende klanten en mond-aan-mondreclame. Smooved helpt je jouw funnel vullen met leads, en bovendien ze ook sneller te converteren naar mandaten.

Check HouseMatch
Influencer pagina met reviews

Maak de best mogelijke online eerste indruk.

Mensen kopen van mensen. De zoektocht naar een makelaar start online, en eindigt met een emotionele keuze, geen rationele. Smooved helpt je ‘social proof’ te creëren en in te zetten op een authentieke manier. Smooved biedt je de tools om je online eerste indruk zelf te bepalen.

Bekijk onze influencers module
Influencer pagina met reviews

Hou contact met je klanten tot hun volgende vastgoedproject.

Huurders worden kopers. Kopers worden verkopers of verhuurders. Met Smooved identificeer je welke klanten het waard zijn om contact mee te houden, en creëer je waardevolle aanknooppunten in de jaren na de transactie. Nieuw vastgoedproject? Ze komen eerst bij jou langs.

Influencer pagina met reviews

Begrijp je eigen zaak beter en leer waar je het verschil kan maken.

Als vastgoedmakelaar draait je zaak om 2 dingen: mensen, en processen. Smooved haalt niet gewoon tevredenheidsscores bij je klanten op, maar gaat met hen in gesprek. Het resultaat? Strategische inzichten in jouw bedrijf, die je kan gebruiken om je processen te verbeteren en je mensen te coachen.

Influencer pagina met reviews

Til je klantervaring naar een nieuw niveau zonder extra moeite.

Het klassieke verdienmodel in de makelaardij staat onder druk: klanten verwachten steeds meer service, en willen er steeds minder voor betalen. Met Smooved ontzorg je je klanten op een uniforme manier, zonder dat het je team extra moeite kost. Even better? Je verdient er aan!

Onze klanten zijn ook influencers

Vanaf dag 1 hebben ze Smooved in de juiste richting gestuurd.
Nu sturen ze mee de markt.

In het verleden hadden wij er zelfs al aan gedacht om iemand extra halftijds in dienst te nemen, enkel en alleen om alles van meterovernames te regelen en op te volgen!

Ilse Lissens

Ilse Lissens
Immo Lissens

Ik zou Smooved zeker aanraden aan andere collega’s. Het ontzorgt je als makelaar, en je kan gewoon focussen op je core business: klanten vinden voor verkopers en verhuurders.

An Beenders

An Beenders
Immo Beenders

Ik heb medewerkers die gewoonweg met niets anders meer willen werken dan Smooved!

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

Ik raad Smooved aan aan alle vastgoedmakelaars. Ik denk dat het zeer verstandig is om dat gedeelte van je dienstverlening te digitaliseren.

Roel Druyts

Roel Druyts
Hillewaere

Als de mensen schrik dat het meer of te veel werk zou zijn, dan zeg ik echt het tegenovergestelde: het is echt supersnel, supergemakkelijk, een paar clicks, een paar dingen typen en het is direct in orde. Het is véél sneller dan hoe we voordien werkten!

Yentl Evens

Yentl Evens
Immo Beenders

Voor ons als makelaar is het daarnaast ook veel minder werk, we kunnen alles veel makkelijker uit handen geven. Het wordt quasi volledig voor ons gedaan. Bijvoorbeeld de meterstanden doorgeven: dat kan gewoon met een fotootje in de web applicatie.

Mies Willemsen

Mies Willemsen
Hillewaere

Mocht er iets mislopen in de overdracht van de nutsvoorzieningen, dan zijn de mensen van Smooved altijd bereikbaar om te helpen en het onmiddellijk recht te zetten. Je kan via chat bij hen terecht, en ze zijn ook altijd telefonisch bereikbaar. Heel fijne ervaringen mee!

Liesbeth Verbist

Liesbeth Verbist
Hillewaere

Het is heel fijn om met Smooved te werken omdat je een overzicht krijgt van verschillende leveranciers. Daarbij krijgt de klant de vrije keuze uit de beste voorstellen op de markt met straffe kortingen. Je duwt niets meer in de nek, maar helpt echt – en da’s fijn.

Liesbeth Verbist

Liesbeth Verbist
Hillewaere

Oh, alweer zo'n knappe nieuwsbrief! Een van de enige die ik ECHT helemaal lees ;-)

Yentl Evens

Yentl Evens
Immo Beenders

Vroeger deden we alles zelf, en moesten we met de verschillende maatschappijen contact opnemen. Toen moesten we nog ellenlange formulieren invullen – da’s nu gelukkig niet meer het geval!

Willem Degol

Willem Degol
Immo Lissens

Smooved is gemakkelijk, snel, transparant. Ze zijn altijd bereid om te helpen, en dat is zo’n groot verschil met heel veel andere leveranciers bij wie je vaak niemand aan het woord krijgt, of niemand die je effe kan verder helpen. Da’s bij Smooved gewoon heel prettig.

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

In de tijd voordat we met Smooved samenwerkten, moesten onze makelaars de overdracht zelf doen. Dat was vrij complex.

Mies Willemsen

Mies Willemsen
Hillewaere

Het beste aan Smooved? Je geeft gewoon alles eenvoudig in op een digitaal platform, en zij nemen het gans over. Geen papieren meer – en als er toch problemen zijn, is Smooved onmiddellijk bereikbaar om het op te lossen.

Thomas Van Rillaer

Thomas Van Rillaer
Living Stone

Vroeger was het versturen en hopen en bidden dat het goed terecht kwam, bij de juiste personen die er ook mee deden wat ermee moest gedaan worden. Nu is er een volledige track & trace voor zowel de makelaar, de vertrekker als de overnemer.

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

Wij gebruikten Smooved oorspronkelijk alleen voor verhuur. Maar omdat het zo makkelijk en gebruiksvriendelijk is, en zo positief onthaald wordt door onze klanten, leek het ons niet meer dan logisch het ook voor verkoop in te schakelen.

Kristel Gils

Kristel Gils
Living Stone

Sales Team

Wil je meer weten?

Ambassadeurs creëren – daar gaan we samen voor! We staan niet enkel garant voor totaalontzorging na de handtekening, maar verzamelen ook reviews over jouw zaak. Is het postief, dan helpen we je het van de daken schreeuwen. Je negatieve werkpunten houden we intern. Wil je hen bedanken met een cadeautje? Het kan allemaal!