Nederlands
Nederlands

Krijg controle over je online reputatie: al je reviews op één plek

Gepost door Jona op 2022-04-04 10:37:00 +0200 in marktinzichten

We prediken het al bijna 2 jaar aan iedereen die het horen wil: klanttevredenheid is je meest duurzame concurrentievoordeel als makelaar. Mensen kiezen hun makelaar op aanraden van anderen.

Die zoektocht start online en dus zorgt Smooved dat jouw Influencer pagina met positieve reviews bovenaan de Google zoekresultaten terug te vinden is. Om van deze pagina nóg meer jouw complete social proof thuisbasis te maken, hebben we ook Facebook en Google reviews geïntegreerd! Zo krijgen potentiële klanten nog een beter beeld van de kwaliteit van jouw service als vastgoedmakelaar.

Krijg controle over je online reputatie: al je reviews op één plek

De Smooved Influencer pagina van Immo Francois

Eindelijk één plaats voor al je reviews

Inderdaad, eindelijk is er één centrale plek waar je alle reviews van jouw vastgoedkantoor kan beheren. Ontevreden klanten en hun ervaringen zijn erg belangrijk. Je krijgt feedback ter beschikking om je diensten samen met je team te verbeteren. Ook negatieve reviews zijn dus zichtbaar op jouw Smooved Influencer pagina. Maar alle spam, alle obscene, niet constructieve en beledigende reviews zijn makkelijk te verbergen. De inhoud van de review is dus verborgen, maar de score blijft wel meetellen - transparantie en eerlijkheid zijn essentieel!

Op de Smooved Influencer pagina heb jij dus de controle. Hoe langer je met Smooved werkt, hoe completer en authentieker de reputatie die je opbouwt op jouw review management pagina. Deze authenticiteit en social proof helpen je met het overtuigen van potentiële klanten.

Krijg controle over je online reputatie: al je reviews op één plek

Een uitermate constructieve Facebook review

Daarnaast zorgt Smooved voor een betere gemiddelde score. Op andere reviewplatformen laten alleen de meest uitgesproken klanten hun ervaringen achter - wat leidt tot een zeer sterk gepolariseerde verzameling, die bestaat uit een minderheid van boze en zeer tevreden reviews. Dit geeft een fout beeld van jouw service en een lagere score dan wat representatief is. Met Smooved helpen we jou met het verzamelen van recensies van al jouw klanten. Zo is een gebalanceerde en realistische score, op basis van een groter aantal klantenervaringen, geen probleem meer.

Reputation management tool

De Smooved Influencer module is dus een echte reputation management tool. Naast een overkoepelende score van alle reviews en een hoop social proof, heb je ook de mogelijkheid om te reageren op recensies. Door tevreden klanten te bedanken en in te gaan op eerder negatieve ervaringen, kom je als makelaar professioneel en betrouwbaar over. Die goede reputatie kan je met Smooved gebruiken om jezelf in het best mogelijke licht in de markt te zetten. Jouw Smooved reviews zijn dus ook terug te vinden in Google Search en de Google My Business-kaart van jouw kantoor. Daarnaast kan je ook op je website uitpakken met je prachtige review score dankzij onze Smooved Review widget. Zo overtuig je nog sneller potentiële klanten.

Experts
Experts

Wil je meer weten?

Boek een meeting met één van onze experts!

© 2019-2024 Smooved bv, alle rechten voorbehouden • Algemene voorwaarden • Privacy

© 2019-2024 Smooved bv, alle rechten voorbehouden • Algemene voorwaarden • Privacy

© 2019-2024 Smooved bv, alle rechten voorbehouden • Algemene voorwaarden • Privacy