Marktinzichten

Op onze blog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en geven we concrete tips en tricks.

Mini-gidsen

Interviews met meer dan 90 van de beste makelaars in België en data-gedreven onderzoek op 193 Immoweb-pagina’s, 214 Facebook-pagina’s, 223 makelaarswebsites en 4,293 Google reviews – ondertussen weten we wat wel en niet werkt om succesvoller te worden als makelaar.

Het zou zonde zijn om al die info voor onszelf te houden. Dus doen we dat niet. Al onze expertise vind je in de mini-gidsen hieronder.

Cover Hoe jouw klant denkt

Hoe jouw klant denkt

Klanttevredenheid, het meest duurzame concurrentievoordeel als makelaar. Leer van meer dan 90 topmakelaars welk psychologisch proces jouw klanten doorlopen, en hoe je dat in je voordeel kan gebruiken.

Leestijd: 7 minuten

Download de mini-gids
Cover Tevredenheid, groei & marge

Tevredenheid, groei & marge

Minder dan 1 makelaar op 4 slaagt erin zijn klanten ambassadeurs te maken. Ontdek hoe topmakelaars klant-tevredenheid als hefboom gebruiken om steeds sneller te groeien en de druk op hun marges weg te nemen.

Leestijd: 9 minuten

Download de mini-gids
Cover Smooved in jouw processen

Smooved in jouw processen

Je klanten ontzorgen op de punten die bepalend zijn voor de tevredenheid, hoe doe je dat? Hoe past dit in je processen? Hoe breng je dit het best aan bij je klant? Antwoorden op al deze vragen in de derde mini guide!

Leestijd: 4 minuten

Download de mini-gids