Screenshots HouseMatch

Seller Leads

Gekwalificeerde leads van verkopers en verhuurders
die er vaart willen achter zetten!

Waar haal ik mijn volgende 10 mandaten vandaan?

De meeste makelaars die wij spreken, lopen zich dol in een cirkeltje: inkoop, verkoop en repeat. Als makelaar haal je mandaten binnen door prospectie, moet je vervolgens die panden verkocht krijgen om dan terug aan het moeilijke deel te beginnen: nieuwe verkopers en verhuurders vinden.

Die aanpak werkt tot op zekere hoogte, maar is niet schaalbaar. Je zaak geraakt al snel op een plateau: verder groeien wordt steeds moeilijker. Bekijk het als een motor die om de paar weken stokt, en dan opnieuw op gang moet komen: die loopt nooit écht gesmeerd.

Enter HouseMatch: de mandatenmotor die Smooved voor jou heeft gebouwd!

HouseMatch is een platform van Smooved dat verkopers en verhuurders van woningen helpt om hun transactie tot het best mogelijke resultaat te navigeren. Bij Smooved zijn we er rotsvast van overtuigd dat dat met een vastgoedmakelaar is.

HouseMatch statistieken

HouseMatch bezorgt jou als vastgoedmakelaar visibiliteit bij verkopers en verhuurders van woningen in heel België. Door pandeigenaars te overtuigen van de toegevoegde waarde van vastgoedmakelaars, wil HouseMatch ook gekwalificeerde seller leads tot bij jouw vastgoedkantoor krijgen.

Illustratie: Kaart van Belgie met leads

Gekwalificeerde leads van eigenaars die er vaart willen achter zetten

We get it - er zijn weinig dingen meer frustrerend voor makelaars dan tijd steken in verkopers van panden die uiteindelijk toch niet op de markt gaan komen.

Daarom belt Smooved elke inkomende lead typisch binnen de paar minuten op vooraleer we hem in contact brengen met de makelaar van zijn keuze. We schatten de verkoopintentie in, en brengen alle relevante info gestructureerd over aan jouw kantoor.

Illustratie: zoekresultaten

Let's be clear: leads zijn niet te koop op HouseMatch

De verkoper of verhuurder kiest volledig zelf met welke makelaars hij/zij in contact treedt, zonder dat HouseMatch hierin stuurt of beperkt. HouseMatch is hierin uniek op de markt: er worden geen postcodes 'geveild' aan makelaars.

Makelaars die met Smooved samenwerken, krijgen wel een heleboel voordelen op HouseMatch. Hoe intensiever jouw kantoor Smooved gebruikt, hoe meer relevante social proof we kunnen delen met potentiële verkopers en verhuurders - een win-win dus!

Geverifieerd Smooved-profiel in Antwerpen

Wat zijn dan de voordelen van een geverifieerd Badge Smooved-profiel op HouseMatch?

Met een geverifieerd profiel krijg je meer visibiliteit op HouseMatch, en maak je een betere kans om seller leads te converteren. Met een geverifieerd Smooved-profiel:

  • Sta je steeds bovenaan de lijsten die pandeigenaars te zien krijgen
  • Krijg je een snellere en efficiëntere manier om gekwalificeerde leads op te volgen
  • Kan je kiezen welke reviews verkopers en verhuurders te zien krijgen
  • Kan je publiek antwoorden op reviews
  • Krijg je een verificatie-checkmark en een Smooved tevredenheidsscore
  • Kan je je locatie-, contact- en teaminfo aanpassen

De meeste van deze voordelen krijg je in het Smooved Plus pakket - je vindt er hier alles over. Getriggerd? Vraag hier meer info van Sales, of zoek jouw profiel nu al op HouseMatch!

Illustratie: beoordelingen

Beoordelingen als booster voor uw business

Prospecten maken hun keuze maar al te vaak door wat andere klanten over uw zaak schrijven. Daarom is het belangrijk om uw klanten dat eenvoudig te laten doen. Ook hier helpt HouseMatch u bij.

Nodig zelf uw klanten uit om een beoordeling te schrijven. Dat kan eenvoudig met een link in uw e-mailhandtekening, een widget op uw website of met een zelf verstuurde uitnodiging.

Met geverifieerde Smooved-beoordelingen verbetert uw score op HouseMatch in 1-2-3.


We staan in de gazet!

Screenshot Le Soir Screenshot HLN Screenshot De Morgen

De Belgische pers schrijft over ons – check it out!

Nutsdiensten icoontje Nutsdiensten illustratie

Nutsdiensten

Badge Het grootste digitale verhuisbedrijf van België

Geautomatiseerde simulaties in jouw branding waarmee je je klanten ontzorgt en helpt aan het beste aanbod van de markt.

Reviews icoontje Reviews illustratie

Reviews

Badge De grootste review-engine voor immo in België

Feedback om processen te verbeteren en teams te coachen. Reviews om top te scoren op Google en social proof op je website te tonen.

HouseMatch logo Seller Leads illustratie

Seller Leads

Nieuw!

Gekwalificeerde leads van verkopers en verhuurders die er vaart willen achter zetten. Visibiliteit bij pandeigenaars in heel België.

Sales Team

Wil je meer weten?

Ambassadeurs creëren – daar gaan we samen voor! We staan niet enkel garant voor totaalontzorging na de handtekening, maar verzamelen ook reviews over jouw zaak. Is het postief, dan helpen we je het van de daken schreeuwen. Je negatieve werkpunten houden we intern. Wil je hen bedanken met een cadeautje? Het kan allemaal!